Ja idag har jag alltså varit och sportat med matte på träningsstället. Vi har ju härmed inlett rallylydnadskarriären och det är lätt något av det roligaste jag gjort!!! Man fick köra banan två gånger och förutom att matte gjorde en smärre missbedömning av höger och vänster i en snurr vi gjorde så gick det typ perfekt!! Nästa måndag är det dags igen men vi ska helt klart öva hemma typ varje dag! Så för alla er som vill börja sporta kan jag varmt rekommendera detta.
Igår var också en väldigt skoj dag för jag var på en jättelång utflykt till ett ställe med massor med andra pumisar som visade upp sig. Och gissa vad, jag träffade både min syrra Sassa och min pappa!! Syrran och jag har ju inte sett varandra sen vi var jättesmå så det var verkligen kul. Själva grejen när man skulle visa upp sig gick självklart också kanonbra, och absolut över förväntan med tanke på konkurrensen (och mattes frisörskills). Vad annars liksom?!