Här är några av bilderna från när jag var på den där uppvisningstävlingen! I morgon ska mattarna och jag åka iväg igen, fast lite längre bort. Där ska tydligen vara massor med pumisar med och springa sitt finaste! Fast jag längtar också rätt mycket till dagen efter imorgon för då ska jag nämligen till träningsstället där man håller på med olika sporter och så. Jag och matte ska ju köra rallylydnad, vilket rent ut sagt kommer att bli fett nice!!
Andra roliga saker som jag har hittat på de senaste dagarna och kan tipsa om är att balansera på halmbalar, hoppa mellan halmbalar, rejsa på stubbåkern, gegga in lera i nacken, springa så fort att pälsen blir grön av all mossa som fastnar, leta efter korvbitar i träd, gräva gropar i sand, städa upp mat efter festivalen i parken och mycket, mycket mer!
Checka in mina vinster alltså, fast de bästa var ändå de av det mer ätbara slaget…
Här är en bild på när Teddy visar hur snygg han är!