I flera dagar har jag och övriga familjen spenderat dagarna nere på den jättestora gräsmattan nära havet. Jag har sprungit pumisnabbt kors och tvärs, kollat på hästar som har tävlat och sprungit nästan lika fort som jag och hoppat över jättestora hinder, blivit klappad av rätt många personer och haft det allmänt trevligt! Idag var det dock dags för höjdpunkten, nämligen utställnings-tävlings-grejen!! Min pumikompis Teddy var också där såklart och visade upp sig och sin matte. Självklart var det pumisarna som visade var skåpet skulle stå! Vi charmade domaren lätt som en pumiplätt och fick massor med rosetter och priser och pappersintyg på hur fina vi var! Kalasbra alltså!! Jag och matte sprang två gånger, först en gång själva och sedan en gång ihop med några andra hundar. Vanligtvis brukar vi inte ta några prisgrejer andra gången men tro det eller ej, vi kom på andra plats i något som kallades för gruppen! Är man finast så är man!

Efter en lång dag ligger vi alla utslagna i soffan, så bilderna kommer i ett senare inlägg!