Hej på er! Idag har jag hängt med coola Charlie som var hemma hos oss idag. Han var lite lik mig i frisyren fast nästan dubbel så stor! Hans svans var inte krullig som min heller… Vi hade i alla fall riktigt trevligt och lekte massor och letade godis i trädet tillsammans. Sämre kan man ha! Annars har jag tagit det rätt chill för vad annars ska man göra när det känns som att vandra runt i en bastu när man är ute. Matte konstaterade att det var nästan 30 grader ute. Way too varmt om jag ska säga vad jag tycker.

Något som hade varit rätt gött hade varit att bada i poolen som vi har här hemma. Fast matte vågar inte riktigt låta mig den mesen för hon menar på att den är som en strand där det blir djupt direkt. Och det vet ju alla att det INTE är nice! Man måste visa att man kan simma innan för det första, typ ta ett simmärke eller så. Fast egentligen kan jag ju simma (hallå vad tror hon om mig). Jag har bara inte hunnit visa det än. Det är ju onödigt att slita ut sig i förtid liksom!


En hundhög…

Morgonpromenad för ett par dagar sedan

Förra helgen var båda mattarna iväg och tävlade med kaninerna som också bor här. Det innebar att jag fick lite egentid med hussarna! När det kom hem på söndagen fick jag det här goda benet, grönt och allt!!