Nu är det ju sommar och så och jättevarmt nästan varje dag! Man orkar knappt göra något mer mitt på dagen än att bada och ta det chill. Träna och sånt får man göra på kvällen och på eftermiddagen och på morgonen.
På söndag ska vi nog åka till ett ställe som verkar jättekul och träffa lite andra hundar. Där kan man till exempel träna olika grejer som att hoppa och klättra på olika saker och förbereda sig för sin agilitykarriär, gå mysiga promenader och göra saker på vägen. Om man är lite äldre finns det agilitybana, skog där man kan leta upp grejer, rallylydnadsbana mm. Såklart kan man leka där också!
Matte och jag ska förresten kanske börja med rallylydnad till hösten och gå en kurs i det! Vi väntar bara på svar om vi får en plats i gruppen. Om man längtar alltså!!!

På senaste tiden har jag lekt med Bella och Luca (såklart) också ett par gånger. Efter att jag hade hängt med Bella blev det så varmt och svettigt att jag var tvungen att lägga mig i en vattenpöl när vi skulle gå hem. Så pälsen var blöt på ena sidan och torr och fluffig på andra. Nice!

En annan kul sak var att när jag och matte var på den stora gräsmattan vid havet så, tro det eller ej, träffade vi en till pumi!!!! Det var Torsten (fast han kallade sig för Teddy) som var där med sin matte. När jag var liten och bodde i mitt föräldrahem så var han också där, fast han var ju ännu mindre än jag då! Nu var han nästan större och hade fortfarande sin svarta frisyr! Min är ju lite sådär silvrig och grå. Behöver jag säga mer än att vi rejsade och lekte som galningar!! Störtkul alltså! Allt blir ju så mycket roligare när båda två kan springa så snabbt att svanskrullet rätar ut sig! Vi bytte ju nummer och så, så vi ska nog träffas fler gånger. Ha det gött så länge!