I lördags var jag och matte på avslutningen på träningskursen. Vi har lärt oss riktigt mycket! Fast när man skulle visa upp det man hade lärt sig så var det två andra hundar som lekte en bit bort och då kunde jag inte riktigt låta bli att mest kolla på dem och inte så mycket på matte. Så det blev väl inte direkt till vår fördel… men strunt samma! Folk vet ju liksom redan att jag kan alla saker! Vi fick förresten ett tjusigt diplom:


Idag på morgonen var vi på träningsstället igen fast själva. Varje gång vi är där så hittar vi på massa roliga saker, typ tränar och så! Bland annat så sprang jag genom en äkta agilitytunnel ett par gånger. Sen övade jag ju på de vanliga grejerna som att sitta och ligga jättestilla, springa det absolut snabbaste till matte och göra en tvärbromsning så att gräset yr med inbyggd 180 graders-sväng helst i luften (tja inbromsningen brukar ta typ 10 meter, sedan kan man vända), och gå fint båda snabbt och långsamt. Fast det blev rätt svettigt efter ett tag så då gick vi hem. Så här ser det ut nu:


Annat kul jag har gjort i veckan som gått är badat (såklart), rejsat, chillat och rätt mycket mer också. Typ som detta:

(Mattes busskort var lite för helt…)