Idag har jag festat loss ordentligt kan man lugnt säga! Det var nämligen så att jag och övrig familj var hos extramatte och åt lunch. Typ fem minuter innan vi skulle gå hem så fick jag nys på en påse med muffinsar som låg helt obevakade. Jag smög fram tyst som en puma och snodde åt mig den utan att någon märkte det! Haha!! Vad som hände sedan går nog att räkna ut! Jag tryckte i mig allihop och ingen såg mig förrän det bara var papperna och en tom påse kvar! Totalt var det väl fler än tre och mindre än tio som slank ned, närmare än så behöver vi inte gå in på saken…
Mattarna och hussarna blev rätt skraja för att jag skulle få en lite orolig mage efteråt om man säger så! Men magen mår fint och de var förskräckligt goda de där muffinsarna. Men om om jag får önska så tar jag gärna sådana där stora och pösiga med glasyr (rosa då) på nästa gång!

Här är lite bilder från stranden. Vi har varit där typ varje dag och badat nu när det har varit sådär supervarmt. Man orkar ju knappt med något annat… Matte vågade sig i med igår, fast hon doppade sig inte helt den badkrukan. Klagade på att det var på tok för kallt, men det var säkert tretton grader eller så!