I lördags var jag och matte på kurs igen (för det är vi alltid på lördagar) och denna gången var vi alla på utflykt till skogen. Jag har varit i den skogen en gång innan fast det var jättelänge sedan men det är massor med stigar och backar som man kan springa supersnabbt i. Skogen är lixom ett allmänt trevligt ställe, oavsett vad man hittar på där! Vi gjorde en massa roliga saker på vägen som till exempel letade korv i träd, balanserade på en stock, kröp under nedfallna träd, letade efter våra leksaker, gick en liten bana genom massa träd i en backe och sist men inte minst spårade!! Allting var väldigt roligt!
Däremot var det en sak som inte var så där toppenbra. Det var att det fastnade saker i pälsen precis HELA tiden!! Pinnar, löv barr… you name it! Värst av allt var nog de där gröna klibbiga växterna med smala blad som verkligen kletade in sig och fastnade. Resultatet blev att jag var tvungen att fixa pälsen typ var femte meter…

En annan sak som är väldigt rolig är att det snart är dags för sån där utställning! Mattarna och jag tycker att det hela ska bli väldigt spännande även om vi tar det rätt chill! För alla vet ju att jag är världens bästa oavsett vad!!