Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade senast men jag har verkligen haft fullt upp! Häromdagen lekte jag med min lagottokompis Luca som är ungefär lika gammal som mig. Han är en riktigt kul typ med lika krullig frisyr som jag (fast brun då). Vi bor ju ganska nära varandra så vi ses ibland när jag är ute!

Jag har också varit en till gång på stranden. Det är helt otroligt hur snabbt man kan springa i sanden precis vid kanten av vattnet! Hur härligt som helst! Då när jag var där så låg det en jättestor hög med sån där mjuk sand. Jag sprang mitt allra snabbaste fram och tillbaka uppe på toppen jättejättemånga gånger. När man är uppe på en sån sandhög och springer racersnabbt så är det lätt att lite av sanden glider ner och då blir det sådär extra kul eftersom man själv också halkar ner lite! Kan varmt rekommenderas!
Jag hade dessutom lite extra tur eftersom jag gjorde ett riktigt fynd på gräset en bit bort nämligen en död, halv fiskmås!! Den var även lite smårutten vilket såklart bara var ett plus. Innan någon hann reagera var jag i full färd med att rulla mig i den och gegga in den ordentligt i nacken. Lite gratis parfym är ju aldrig fel, eller? Oturligt nog tvingade matte mig att duscha när vi kom hem… Hon menade på att hon inte ville ha mig i sin säng med en död fågel på ryggen, rätt märkligt om man tänker efter…

En annan kul grej är att jag har anmält mig till min första utställning! Där ska man springa jättefint och visa upp sin bästa sida har matte sagt. Fast, det blir ju inga problem, för alla mina sidor är ju jättebra!!

Här ser man till exempel hur bra min framsida är: