Nu är jag på väg till något som kallas utställningsträning. Jag har aldrig varit på det förut och inte stor-matte som följer med heller så det är allt lite nervöst. Men jag vet nog allt att hon har korvbitar i fickan så det gäller att visa sig från sin bästa sida.

I lördags bjöd jag ju hem mina kompisar på påskfest. Vi hade rätt kul även om de var lite svårlekta. Fastän jag sprang runt och hoppade och skällde mitt bästa var de inte med på att dra igång något jättebus, bara lite emellanåt. Men jag lekte rätt bra ändå och det var väldigt kul att retas lite. Framför allt att springa runt i trädgården som en galning och visa hur supersnabb jag är och hur höga hopp och snäva vändningar jag kan göra var otroligt skojigt!
Simba var rätt cool och hittade på många spännande saker. Han var väldigt skicklig på att att leta igenom köket på jakt efter tappade matbitar och det var nära att han tom. lyckades öppna skåpdörren till skräppåsen där det åtråvärda laxskinnet låg och bara väntade på oss. Tänk tänk om vi hade fått tag på det!!!

Kolla in bilderna och notera särskilt alla häftiga moves jag gör!

Molly (svart frisyr) och jag i full fart!

Simba (vit frisyr) på upptäcktsfärd. Jag går och spanar bakom… (och skäller lite)

Kolla in blicken här alltså!

Här kollar vi på spännande saker i rabatten. Simba visar hur viktigt det är att köra ned hela nosen i jorden när man undersöker saker. Här ser man också tydligt extrakrullet som blev på min nacke när mattarna bättrade på min frisyr. I övrigt blev det hel ok!

Ser ni vilket språng!!!

Jag visar för Simba hur man gör en riktig rivstart! Kolla in de utsträckta bakbenen.

Här fastnade vi alla på bild samtidigt. Jag visar hur en blixtsnabb sidledsförflyttning utförs. De andra ser förundrat på.